Diakoni

Diakonin erbjuder stöd i form av samtal eller ekonomiskt bidrag till människor i kris samt hembesök till ensamma. Genom gruppverksamhet erbjuds samvaro och andlig fördjupning.

Mötesplatser inom ramen för diakonin i Sundom kapellförsamling

Vuxensoppa

Vuxensoppan är en träffpunkt för vuxna som ordnas av Sundom kapellförsamling i prästgården några fredagar per termin kl. 18-20. Vuxensoppan är tänkt som en kvällstund med möjligheter att skapa och öka gemenskapen i Sundom. Både män och kvinnor i olika åldrar och livsskeden - singlar som par - kan delta.
Kvällen inleds med soppa och kaffe. Efter samvaro delar en i förväg hemlig gäst med sig något ur sitt liv.

Ingen förhandsanmälan behövs. Soppan kostar 5 euro.

Pensionärssamling

Sundom prästgårdspensionärer samlas

• onsdagar jämna veckor kl. 13 i Sundom prästgård.

Borg Kerstin M
diakon, Vasa svenska församling
Telefon:+358 44 480 8364
Adress:Skutnäsvägen 6, 65410 Sundom

Mottagning i Sundom prästgård enligt tidsbeställning per telefon (ti–to). För invånare bosatta i Sundom. Sommartid juni–augusti är det mottagning endast på Vasaesplanaden 3E tisdagar kl. 9.30–11.

Borg Kerstin

Visionen för diakonin i Vasa svenska församling är vara en mötesplats av närvaro och hjälp där evangeliet står i centrum och kärleken till Gud tar sig uttryck i medmänskligt ansvarstagande.

Sidan uppdaterad 12.06.2013 kl. 18:28 av